وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

هتک حرمت دوباره قرآن در دانمارک

تعدادی از اعضای یک گروه نژادپرست دانمارکی روز شنبه تحت حفاظت شدید پلیس، در برابر سفارت‌های ترکیه و عراق در کپنهاک، اقدام به آتش زدن قرآن کریم کردند.
تاریخ انتشار: ۰۱:۰۲ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 13
کد خبر: ۱۹۹۱۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ تعدادی از اعضای گروه اولتراناسیونالیست‌های دانمارکی که جزو گروه‌های میهن پرستان دانمارکی به شمار می‌آیند، بار دیگر روز شنبه اقدام به هتک حرمت قرآن کردند.

این افراد نخست اقدام به آتش زدن نسخه‌ای از قرآن در برابر سفارت ترکیه در کپنهاگ کرده و سپس به سوی سفارت عراق در پایتخت دانمارک حرکت کرده و در آنجا نیز قرآن را آتش زدند.

این گروه افراطی، در برابر سفارت‌های ترکیه و عراق شعار‌های ضد اسلامی سردادند و تمامی اقدامات و حرکات آن‌ها تحت حفاظت شدید پلیس دانمارک انجام می‌شد.

این افراد تمام اقدامات خود را به صورت زنده از طریق تعدادی از شبکه‌های اجتماعی منتشر کردند.

هتک چندین باره قرآن کریم در دانمارک در حالی صورت می‌گیرد که چند روز پیش لارس راسموسن، وزیر خارجه دانمارک در گفتگو با «سامح الشکری» وزیر خارجه مصر مدعی شده بود که این اقدامات غیرمسئولانه بیانگر ارزش‌های جامعه دانمارک نیست و «دولت این کشور در حال حاضر در حال اتخاذ اقدامات و صدور قوانینی است که از تکرار چنین رویداد‌های تأسف‌بار جلوگیری کند.»

سوئد و دانمارک در هفته‌های گذشته تحت پوشش آزادی بیان مجوز هتک حرمت قرآن کریم صادر کردند که این اقدام خشم مسلمانان جهان را برانگیخت.

به دنبال این اقدام، کشور‌های اسلامی یکی پس از دیگری سفرای دانمارک را احضار کردند و مراتب شدید اعتراض خود را به آن‌ها اعلام کردند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار